Нам потрібно:
-500г куряче філе
-1цибулина
-1ст.ложка меду
-1ст.ложка бальзамічного оцту
-4ст.ложки сметани
-сіль/перець
-оливкова олія,трошки масла
Філе ріжемо на тоненькі смужки.Обсмажуємо до золотистої скоринки на суміші оливкової олії та масла. Додаємо півкільцями порізану цибульку.Трошки протушуємо,додаємо ложку меду,гарно вимішуємо,вливаємо бальзамічний оцет,додаємо сметану,сіль перець.Вогонь скручуємо на мінімум,накриваємо страву кришкою і доводимо до готовності(буквально хвилин 10 може бути-залежить від м'яса.) Подаємо зі спагеті або рисом.
-500г куряче філе
-1цибулина
-1ст.ложка меду
-1ст.ложка бальзамічного оцту
-4ст.ложки сметани
-сіль/перець
-оливкова олія,трошки масла
Філе ріжемо на тоненькі смужки.Обсмажуємо до золотистої скоринки на суміші оливкової олії та масла. Додаємо півкільцями порізану цибульку.Трошки протушуємо,додаємо ложку меду,гарно вимішуємо,вливаємо бальзамічний оцет,додаємо сметану,сіль перець.Вогонь скручуємо на мінімум,накриваємо страву кришкою і доводимо до готовності(буквально хвилин 10 може бути-залежить від м'яса.) Подаємо зі спагеті або рисом.
Немає коментарів:
Дописати коментар