Мій список блогів

суботу, 25 жовтня 2014 р.

Фаршировані помідори.

Сьогодні хочу поділитися двома рецептиками.
1)Свинина зі сливами
1 кг корейки
сіль, перець, гвоздика з смаком
1 цибулина
3-4 сливи
Для соусу:
6 слив
20 г вершк. масла
1 ч.л. коріандру
2 ч.л меду
1 ч.л.лим. соку

На м"ясі зробити надрізи у вигляді ромбів .Натерти сіллю, перцем, в надрізи вставити гвоздички. ООбсмажити з обох боків до скоринки і запікати в духовці 30 хв при т 220.
Потім додати нарізану четвертинками цибулю і сливи. Запікати ще 30 хв. , поливаючи соком,що утворився(його багато).При додаванні цибульки і слив утворюється просто неймовірно спокусливий аромат!
  Для соусу: сливи порізати, скласти в каструльку, додати мед, масло, сік лимону, коріандр. Готувати на середньому вогні до м"якості слив. Подавати м"ясо з соусом.
Соус я ще збила блендером.
Але мені особисто вистачило б для соусу лише тих слив,що пеклися разом з м'ясом. Бо соусу вийшло реально багато. Він з кислинкою,не зважаючи на мід:) Смачно,незвично, з родзинкою я б сказала!)






































2) Фаршировані помідори.

8 круглих твердих помідорів
500г фаршу
1яйце
1 цибулина
2 зубчик часнику
сіль,перець
масло.

Зрізаємо шапочки з томатів,вичищуємо серединку. Трошки солимо. Готуємо фарш майже як на пельмені. Потерти цибульку,м'ясо,звичайно ж,сіль/перець,яйце,трави які любите.Гарно вимішати і начинити помідорки. Зверху накрити кришечкою,на яку поставити тонесенький шматочок пахучого вершкового масла і у духовку на годинку при температурі 180 градусів. Помідори чим щільніше викладете,тим краще.
Все подавати з рисом.



Немає коментарів:

Дописати коментар